آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی ابلاغ شد


 

  • آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی ابلاغ شد

    به گزارش همشهری آنلاین،  آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی به موجب تصویب نامه شماره 66612/ت55686هـ مورخ 1398/5/30 هیئت دولت تصویب و از سوی اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت دادگستری ابلاغ شده است.

    هیئت وزیران در جلسه 23 مرداد ماه 98، به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری وزارت دادگستری و به استناد تبصره (10) ماده واحده قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی مصوب 1396، آیین‌نامه اجرایی این قانون را تصویب کرده است.

    آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی درباره هر یک از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی اعم از دولتی و غیردولتی مصوب شورای گسترش وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر مراجع قانونی و حوزه‌های علمیه دارای مجوز از شورای گسترش حوزه‌های علمیه قابلیت اجرا دارد.

    بر اساس این آئین‌نامه اجرایی، کارگروه اخلاق در پژوهش در سطح وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور سیاست‌گذاری و انجام اقدامات پیشگیرانه، تدوین استانداردها و راهنماهای اخلاق در پژوهش، نظارت، اعتباربخشی، ایجاد هماهنگی و وحدت رویه بین کارگروه‌های اخلاق در پژوهش مؤسسات و تدوین استانداردهای تهیه آثار علمی از قبیل رساله، کتاب، پایان‌نامه، مقاله، طرح پژوهشی و مانند آنها تشکیل می‌شود.

    ترکیب کارگروه وزارتی اخلاق در پژوهش شامل معاون پژوهشی وزیر (رییس)،  معاون آموزشی وزیر،  معاون حقوقی و امور مجلس وزیر، رییس ایرانداک،  دو نفر پژوهشگر صاحب‌نظر عضو هیئت علمی،  یک نفر عضو هیئت علمی رشته حقوق و دو نفر صاحب‌نظر در حوزه اخلاق در پژوهش است. اعضای حقیقی این کارگروه به پیشنهاد معاون پژوهشی وزیر و با حکم وزیر به مدت 2 سال منصوب می‌شوند.

    همچنین به منظور اجرای استانداردهای اخلاقی مصوب کارگروه وزارتی اخلاق در پژوهش در مراحل مختلف طراحی، اجرا و گزارش نتایج پژوهش‌ها، کارگروه اخلاق در پژوهش در سطح مؤسسه به ریاست رییس مؤسسه و با حضور معاونان پژوهشی و فنآوری و آموزشی مؤسسه و تعدادی از اعضای هیئت علمی صاحب نظر در امور پژوهشی و حقوقدان تشکیل می‌شود.   

    ماده 4 آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی که از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شده،  وظایف کارگروه اخلاق در پژوهش مؤسسه را به این شرح عنوان کرده است:

    1- بررسی و آسیب‌شناسی علل و زمینه‌های بروز تخلفات پژوهشی و اِعمال تدابیر پیشگیرانه در سطح مؤسسه و ارجاع موضوع به واحدهای ذی‌ربط.
    2- پیشنهاد اصلاح مقررات و رویه‌های موجود به کارگروه وزارتی اخلاق در پژوهش در راستای کاهش زمینه‌های بروز تخلفات پژوهشی.
    3- ترویج اخلاق در پژوهش، درستکاری علمی و اطلاع‌رسانی در سطح مؤسسه.
    4- برنامه‌ریزی برای افزایش سطح آگاهی اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان مؤسسه از طریق برگزاری کارگاه‌های آموزشی، همایش‌ها، نشست‌های علمی و نظایر آن.
    5- اطلاع‌رسانی در خصوص استانداردهای مصوب اخلاق در پژوهش، مصوبات کارگروه وزارتی اخلاق در پژوهش و سایر موارد مشابه که توسط مراجع ذیربط اعلام می‌شود.
    6- بررسی اولیه و کارشناسی گزارش‌های ارتکاب تخلفات پژوهشی موضوع ماده (10) این آیین‌نامه.
    7- اجرای مصوبات کارگروه وزارتی اخلاق در پژوهش و ارایه گزارش عملکرد به کارگروه وزارت متبوع.
    8- بررسی و تصویب پیشنهاده (پروپوزال) پژوهش‌هایی که بر اساس مصوبات کارگروه وزارتی اخلاق در پژوهش، شروع مراحل انجام آنها منوط به اخذ تأییدیه از کارگروه اخلاق در پژوهش مؤسسه است.

    همچنین مؤسسه موظف است اقدامات زیر را انجام دهد:

    1- پیشنهاده (پروپوزال) ها، رساله‌ها و پایان‌نامه‌های فاقد طبقه‌بندی دانشجویان تحصیلات تکمیلی باید پس از تصویب در مؤسسه، در ایرانداک ثبت شود.
    2- کلیه رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها قبل از دفاع باید در ایرانداک مشابهت‌یابی شود و ارایه گزارش مشابهت‌یابی برای کسب مجوز دفاع الزامی است. ایرانداک موظف است امکان مشابهت‌یابی برخط (آنلاین) را برای مؤسسه ایجاد کند.
    3- ارایه گواهی ثبت نهایی پایان‌نامه/رساله در ایرانداک برای فراغت از تحصیل الزامی است. استفاده از امتیاز پایان‌نامه/ رساله مربوط برای ترفیع پایه، ارتقای مرتبه اعضای هیئت علمی و تسویه حساب مالی و برخورداری از مزایای مالی آن، منوط به ارایه گواهی ثبت نهایی و مشابهت‌یابی پایان‌نامه/ رساله در ایرانداک است. گواهی مذکور باید به صورت برخط (آنلاین) قابل دسترس باشد.

    متن کامل این آیین‌نامه بر روی پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی منتشر شده است.

    • منبع: برگرفته از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی



کوچکترین موتور جهان ساخته شد | به اندازه یک یون کلسیم


 

  • کوچکترین موتور جهان ساخته شد | به اندازه یک یون کلسیم

    به گزارش مهر به نقل از فیوچریسم، فیزیکدانان کالج ترینیتی دوبلین ادعا می‌کنند کوچکترین موتور دنیا را ساخته اند. این موتور به اندازه یک یون کلسیم است. به عبارت دیگر موتور مذکور حدود 10 میلیارد بار کوچکتر از موتور خودرو است.

    البته چنین موتوری در خودروها کاربرد ندارد اما در آینده زیربنایی خارق‌العاده و آینده نگرانه برای فناوری‌های نانو فراهم می کند.

    به گفته محققان این طرح، یون کلسیم دارای بار الکتریکی است و به همین دلیل می‌چرخد. از این امر برای تبدیل گرمای اشعه لیزر به ارتعاشات استفاده می‌شود. در مقابل ارتعاشات مانند چرخ لنگر( flywheel) عمل می‌کنند که قابلیت ذخیره انرژی را دارد.

    مارک میچسون یکی از مولفان ارشد این تحقیق در بیانیه‌ای می گوید: چرخ لنگر به ما اجازه می‌دهد بازده قدرت یک موتور در مقیاس اتم را اندازه بگیریم و برای نخستین بار یک واحد انرژی در مقیاس کوانتومی را تفکیک کنیم.

     در سال 2014 میلادی دانشمندان آلمانی یک موتور کلسیم یون مشابه ابداع کرده‌اند که با یک اتم کار می‌کند.




تهران ، اصفهان و خراسان رضوی بیشترین شرکت‌های دانش بنیان را دارند


 

  • تهران ، اصفهان و خراسان رضوی بیشترین شرکت‌های دانش بنیان را دارند

    به گزارش خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در دیدار با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، خاستگاه و سوابق نوآوری و شکوفایی، خدمات صندوق برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را شامل چهار بخش تسهیلات، ضمانت‌نامه، سرمایه‌گذاری و توانمندسازی عنوان کرد.

    وی افزود: صندوق به‌منظور تعامل و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های سایر بازیگران زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور، تعامل جدی با پارک‌های علم و فناوری، صندوق‌های پژوهش و فناوری، صندوق‌های جسورانه بهابازار و بانک‌ها را آغاز کرده است.

    • تشریح رویکردهای جدید صندوق در ارتباط با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان

    وی با اشاره به رویکردهای جدید صندوق در ارتباط با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تصریح کرد: ابزارسازی و کمک به شکل‌گیری بازار داخلی شرکت‌ها، مشارکت فعال در توسعه فناوری‌های جدید و بریان‌ساز، توسعه زنجیره ارزش و شبکه تأمین دانش‌بنیان شرکت‌های بزرگ صنعتی، تمرکز بر حل مسائل و چالش‌های ملی و راهبردی و توسعه صادرات دانش‌بنیان ازجمله رویکردهای جدید صندوق نوآوری و شکوفایی است.

    • توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان استانی

    وی با اشاره به پرهیز صندوق نوآوری از تمرکزگرایی و توجه به ظرفیت‌های استانی گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان استانی از ظرفیت‌های قابل‌توجهی در توسعه فناوری و نوآوری برخوردارند.

    رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: در حال حاضر سه استان برتر ازنظر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان را تهران با 2300 شرکت، اصفهان با 295 شرکت و خراسان رضوی با 241 شرکت تشکیل می‌دهند.

    • تغییرات جدی در سیاست‌ها و رویکردهای کلان صندوق نوآوری و شکوفایی

    وحدت ضمن اشاره به تغییرات جدی در سیاست‌ها و رویکردهای کلان صندوق نوآوری و شکوفایی در دوره جدید گفت: اقدامات متعددی در راستای سیاست‌های جدید صندوق انجام‌شده است.

    وی تصریح کرد: ازجمله آن می‌توان به تخصیص 270 میلیارد تومان تسهیلات و 1,000 میلیارد تومان خط اعتباری به صندوق‌های پژوهش و فناوری، تفاهم با 8 بانک برای ارائه 500 میلیارد تومان ضمانت‌نامه و 1,500 میلیارد تومان تسهیلات اهرمی در سال جاری، انجام سفرهای استانی با تأکید بر استان‌های محروم کشور و تصویب طرح‌های 100 شرکت به مبلغ 120 میلیارد تومان در 8 سفر استانی اخیر اشاره کرد.

    وحدت با اشاره به افزایش بیش از 10 برابری حمایت‌های بلاعوض صندوق نوآوری و شکوفایی موسوم به خدمات توانمندسازی در سال 98 نسبت به 3 سال گذشته افزود: خدمات توانمندسازی از حمایت شرکت‌ها برای حضور در نمایشگاه‌های خارجی و داخلی، اعزام و پذیرش حیات‌های تجاری، حضور در نمایشگاه‌های دائمی خارج از کشور تا اخذ استانداردها، تأییدیه‌ها و گواهینامه‌های فنی، حفاظت از مالکیت فکری، و انواع خدمات آموزشی و مشاوره‌ای را در برمی‌گیرد.

    • برگزاری گردهمایی با توجه به اولویت حوزه فضایی نقشه جامع علمی

    رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین با اشاره به برگزاری گردهمایی 3 روزه اخیر شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت حوزه فضایی با همکاری سازمان فضایی ایران در صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: در این گردهمایی که با عنایت به اولویت حوزه فضایی در نقشه جامع علمی کشور برگزار شد، نمایشگاهی با حضور 100 شرکت دانش‌بنیان به‌منظور نمایش دستاوردها و ظرفیت‌های این شرکت‌ها، به همراه 7 رویداد معرفی نیازهای فناورانه و نوآورانه فضایی دستگاه‌های اجرایی برگزار شد که 200 نشست تجاری (موسوم به B2B) را در پی داشت.

    وی افزود: در پی معرفی خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه فضایی، این شرکت‌ها بیش از 200 میلیارد تومان انواع خدمات مالی از صندوق درخواست کرده‌اند که این مبلغ بیش از 10 برابر منابع تخصیص‌یافته صندوق به شرکت‌های حوزه فضایی طی 5 سال گذشته است.

    • آمادگی برای سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهای فرهنگی و خلاق

    وحدت همچنین از حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکت‌ها و کسب‌وکارهای خلاق و فرهنگی اشاره کرد و گفت: با همکاری صندوق‌های پژوهش و فناوری و صندوق حمایت از حوزویان آماده سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهای فرهنگی و خلاق هستیم.




اهدای مدال نخل آکادمیک فرانسه به ریاضیدان ایرانی


 

  • اهدای مدال نخل آکادمیک فرانسه به ریاضیدان ایرانی

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه تهران، دکتر سیامک یاسمی عضو هیأت علمی دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر پردیس علوم دانشگاه تهران، موفق به دریافت نشان نخل آکادمیک فرانسه شد.

    نشان نخل علمی یکی از مدال‌های دولت فرانسه است که به افراد برجسته و سرشناس علمی اعطا می‌شود. این نشان از سال 1808 میلادی توسط ناپلئون به عنوان مدال افتخار به افراد برجسته دانشگاه پاریس اهدا شد. از سال 1866 میلادی این مدال به افراد غیرفرانسوی که در گسترش ارتباط علمی بین کشور خود و فرانسه اقدامات اساسی به انجام رسانده باشند، نیز اهدا می‌شود.

    دکتر سیامک یاسمی رئیس دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر پردیس علوم و نخستین ریاضیدان ایرانی عضو دائمی فرهنگستان علوم جهان است که در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان قرار دارد.




ترامپ در برابر فعالان تغییر اقلیم؛ از گرتا تونبرگ تا ماریا کافری


 

  • ترامپ در برابر فعالان تغییر اقلیم؛ از گرتا تونبرگ تا ماریا کافری

    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ چند روزی است که تصویر نگاه خشمگین گرتا تونبرگ فعال سوئدی محیط‌زیست به دونالد ترامپ در راه‌روی سازمان ملل، در رسانه‌های مختلفی دست به دست می‌شود.

    شاید علت نگاه این دختر 16 ساله به رییس جمهور آمریکا، تمام فعالیت‌های ضد تغییراقلیم دونالد ترامپ باشد؛ فردی که قبل از انتخابش به عنوان رییس جمهور آمریکا بارها اعلام کرد که به نظرش گرمایش جهانی واقعی نبوده و توطئه‌ای ساخت چینی‌هاست. بعد از اینکه ترامپ رییس جمهور آمریکا شد باز هم براساس این اعتقاداتش رو به تصمیمات ضد تغییر اقلیمی آورد.

    اصلی‌ترین تصمیم ترامپ در این راستا خروج آمریکا از توافق اقلیمی پاریس بود، اما به نظر می‌رسد در داخل آمریکا هم اقدامات ترامپ مشکلات فراوانی به وجود آورده است.

    به گزارش گاردین؛ از کاهش محدودیت‌ها درباره آلودگی خودروها تا برداشتن تابلوهای هشدار مربوط به تغییراقلیم؛ دولت ترامپ با همه این اقدامات خود در چند سال اخیر مانع از فعالیت علوم اقلیمی در آمریکا شده است.

    شش افشاکننده اطلاعات دولت آمریکا که قبلا هم دانشمندان دولتی بودند می‌گویند دولت آمریکا آن‌ها را کنار گذاشته است، با این وجود آن‌ها نمی‌خواهند ساکت بنشینند. روایت این فرد را از اقداماتی که انجام دادند که باعث شد دولت ترامپ آن‌ها را به نوعی «خفه» کند، اینجا بخوانید.

    چه کاری انجام می‌داد؟

    «من برای 40 سال در سازمان حفاظت از محیط زیست آمریکا به عنوان مهندس یک آزمایشگاه کار می‌کردم. در سال 2009 وقتی اوباما به عنوان رییس جمهور آمریکا انتخاب شد ما شروع به بررسی میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای خودروها کردیم، در آن زمان احساس می‌کردم در حال انجام اقدامی تاریخی هستیم. ما تیمی 25 نفره بودیم که داده‌ها را تحلیل می‌کردند، می‌دانستیم این به اقدامی بحث برانگیز تبدیل می‌شود اما این کار اولین قدم‌های ما برای حل بحران اقلیمی بود.»

    تحت تاثیر دولت ترامپ چه چیزهایی تغییر کرد؟

    «بعد از انتخاب ترامپ بسیار واضح بود که مسائل تغییر خواهند کرد. رییس جمهور سال 2017 در سخنرانی در میشیگان گفت که استاندارهای مربوط به میزان انتشار خودروها، به اقتصاد آسیب وارد می‌کند. این یک نشانه مشخص از شروع تغییرات بود. در اوت 2018، دولت تصویب کرد که استاندردهای مربوط به گازهای گلخانه‌ای برای 8 سال متوقف شده و اجرا نشوند. این موضوعی غیرقابل باور در تاریخ سازمان حفاظت از محیط زیست بود. هیج منطق علمی یا مهندسی پشت این تصمیم نبود.»

    چه احساسی در باره این تجربه داشت؟

    «قلبم شکست، من شغل زیبایی داشتم که به من اجازه می‌داد دنیا را به جایی بهتر تبدیل کرده است. بعد رییس جمهوری آمد که علم و تغییراقلیم را رد کرد. این به من احساس افتضاحی داد. من 62 سال داشتم اما دولت ترامپ کاری کرد که تصمیم بازنشستگی برای من به اقدامی سخت تبدیل شود. احساس کردم شاید بتوانم به عموم آموزش‌های لازم را ارائه بدهم.»

    چه کاری انجام می‌داد؟

    «من از سال 2013 در حال بررسی تاثیرات تغییراقلیم روی 118 پارک ساحلی آمریکا بودم، این کار مثل بچه‌ی من بود.»

    تحت تاثیر دولت ترامپ چه چیزهایی تغییر کرد؟

    تحقیق من آماده و در حال انتشار توسط بخش خدمات پارک ملی بود که چند روز پس از انتخابات ترامپ به عنوان رییس جمهور آمریکا به من گفتند برای انتشار آن باید مکالماتی انجام بشود. من اصلا نگران نشدم اما بعد از چند هفته به من گفتند این مطلب نباید منتشر شود آن‌ها در رابطه با این موضوع بهانه‌های مختلفی می‌آوردند مثلا اینکه مردم نباید نگران شوند، بعد یکی از مقام‌های بالاسری من گفت که با این کار می‌خواهند اخبار مربوط به تغییر اقلیم را کاهش دهند. بعد به من اعلام کردند که که گزارش منتشر می‌شود به شرطی که عبارت «تغییراقلیم ناشی از انسان» حذف شود، اما من پای حرف خودم ایستادم. احساس می‌کردم در حال کار کردن برای مردم آمریکا هستیم و نباید به آن‌ها دروغ بگویم، اما به من می‌گفتند رییس جمهور رییس اصلی این کار است. بعد هم به من اعلام کردند بودجه‌ای برای ادامه تحقیقات ندارند، پیشنهاد دادم که به شکل رایگان برای آن‌ها کار کنم اما قبول نکردند.»

    چه احساسی در باره این تجربه داشت؟

    بسیار ناامید کننده بود، تصور نمی‌کردم در این بخش زندگی شغل من به چنین مرحله‌ای برسد، اصلا نمی‌دانم دیگر شغلی دارم یا نه.

    چه کاری انجام می‌داد؟

    «کمیته مشاوره علوم هوای پاک، به سازمان محیط زیست آمریکا اطلاع می‌دهد که آیا اقدامات آن‌ها برای حفاظت سلامتی افراد کافی‌ست یا نه.»

    تحت تاثیر دولت ترامپ چه چیزهایی تغییر کرد؟

    از همان ابتدا با دولت جدید رابطه غافلگیرکننده‌ای برقرار شد، آن‌ها نسبت به کارهای علمی ما بی‌علاقه به نظر می‌رسیدند. گردش کاملی در این کمیته رخ داد، آن‌ها چون نمی‌دانستند قانون هوای پاک چیست از مسیر اصلی منحرف می‌شدند. بعد هم انتخابات گروهی سیاسی شد و کسانی انتخاب شدند که دیدگاه علمی آن‌ها اصلا مهم نبود، مثلا اینکه تغییر اقلیم اصلا وجود ندارد. من 2 سال پیش اینجا را ترک کردم.»

    چه احساسی در باره این تجربه داشت؟

    «علم نمی‌تواند به شکل ایدئولوژیک کنترل شود و به همین دلیل دولت از آن می‌ترسد. آن‌ها دانشمندان و دیدگاه‌های آن‌ها را که برپایه مدارک است نمی‌خواهند.

    چه کاری انجام می‌داد؟

    «من برای نزدیک به 7 سال در وزارت امور داخلی کار می‌کردم، یکی از بخش‌های اصلی که روی آن تمرکز کرده بودم موضوع تاثیر تغییر اقلیم روی قطب شمال بود، جایی که 2 تا 3 برابر دیگر مناطق زمین گرم می‌شود.

    تحت تاثیر دولت ترامپ چه چیزهایی تغییر کرد؟

    «شهریور ماه وقتی قرار بود در نیویورک در محل سازمان ملل سخنرانی درباره تغییر اقلیم انجام بدهم ایمیلی برای من آمد که شغل من تغییر کرده است. مشخص بود که این یک اقدام انتقام جویانه است چراکه من را به دفتری فرستاده بودند که به مسائل مربوط به نفت و گاز می‌رسید. فهمیدم آن‌ها با این موضوع می‌خواهند کاری کنند که من استعفا بدهم. من یکی از صدها نفری بودم که این اتفاق برای آن‌ها رخ داد.»

    چه احساسی در باره این تجربه داشت؟

    «دولت ترامپ توسط مدرک و علم تهدید شده است. این موضوع برای سلامت و امنیت مردم یک خطری جدی است. جدا از دیدگاه‌های سیاسی هر آمریکایی باید نگران شود.»

    چه کاری انجام می‌داد؟

    «من در حوزه آب، برای 33 سال در سازمان حفاظت از محیط زیست آمریکا کار کردم.»

    تحت تاثیر دولت ترامپ چه چیزهایی تغییر کرد؟

    «در اوت سال 2017 کار خودم را رها کردم و در بیانیه‌ای توضیح دادم که چقدر این دولت بد است و چرا اقدامات آن‌ها به محیط زیست آسیب می‌رساند. بعد از آن هم هفته 20 تا 30 ساعت از وقتم را صرف این کردم که که کنگره و رسانه بفهمد دولت اقدام در حال انجام چه کاری است. من روی قانونی کار می‌کردم که نیروگاه‌های ذغال سنگ را موظف می‌کرد پسماندهای سمی خود را تصفیه کند تا وارد آب نشوند. بعد رییس سازمان محیط زیست و رییس شرکت معدن تصمیم گرفتند این قانون را به تعویق بیاندازند.»

    بعد از اینکه سمت خود را ترک کرد چه اتفاقی افتاد؟

    چند روز بعد از استعفا من، تیم‌های تحقیقی مقابل از سازمان محیط زیست درخواست کردند ایمیل‌های من را در اختیار آن‌ها قرار بدهد و این اتفاق هم افتاد. بعد فهمیدم آن‌ها در حال انجام اقدامات فراوانی هستند که گروه‌های رسانه‌ای راست من را سرکوب کنند. بعد هم این دروغ را پخش کردند که حقوق بازنشستگی من بیشتر از نماینده‌های کنگره است.

    چه کاری انجام می‌داد؟

    «من را به سازمان محیط زیست آوردند تا تحقیقاتی روی تاثیر تغییراقلیم روی مناطق سمی انجام بدهم. دلیل این کار من دستور ویژه رییس جمهور اوباما روی این موضوع بود. در واقع ما می‌خواستیم تاثیر سیل را روی برخی از صنایع بررسی کنیم.»

    تحت تاثیر دولت ترامپ چه چیزهایی تغییر کرد؟

    «من می‌دانستم که اگر ترامپ رییس جمهور شود چه اتفاقی رخ می‌دهد. چند هفته بعد از انتخابش به عنوان رییس جمهور مدیر من به دفترم آمد و گفت بهتر است سمت دیگری برای خودت پیدا کنی.»

    چه احساسی درباره این تجربه داشت؟

    «زمان بسیار سختی بود، من عمیقا ناراحت و افسرده شده بودم. من کاری را که انجام دادم دوست داشتم و احساس می‌کردم در حال انجام تحقیقی هستم که بسیار موثر است. اصلا زمان خوبی برای محقق تغییر اقلیم و دانشمند دولتی بودن نیست. من احساس ناراحتی زیادی داشتم.»

    منبع: گاردین/ ترجمه: نیو صدر

    45235237